Nech ta neodradi egoizmus arogancia ver tomu ze sa da utiect od tohto, je to len diskusia. Vela inych vôd na Slovensku.
Tu sa vyjadrite k danej téme odpoveďou, alebo založte novú tému, ktorej názov vpíšte do kolónky titulok
VN Budmerice
Re:rybar
Dátum: 07.08.2013 | Vložil: a
Preteky
Dátum: 14.06.2013 | Vložil: Kaper
Dobry den. Chcem sa opytat ci by nebolo mozne usporiadat boiliesove preteky napr. 48-72 hod.
Re:Preteky
Dátum: 09.07.2013 | Vložil: alojz
bozechran. chodte si honit ega na sukromne vody. nazdar.
Re:Re:Preteky
Dátum: 12.07.2013 | Vložil: Alojz
Tvoj prispevok svedci o tvojej inteligencie idiot!!!
Re:Re:Re:Preteky
Dátum: 15.07.2013 | Vložil: alojz
ked konecne pochopis o com je rybacka, potom pis nieco o inteligencii.
Re:Re:Re:Re:Preteky
Dátum: 16.07.2013 | Vložil: Alojz
Ja velmi dobre viem o com je rybacka. Mam uz nejaky ten rok odchytne. Ako ku kazdemu sportu patri aj pretek tak nechapem o co Ti ide...
Re:Re:Re:Re:Re:Preteky
Dátum: 22.07.2013 | Vložil: alojz
mas uz nejaky ten rok odchytane, ale zatial si evidentne nepochopil uplne zasadnu vec, ze rybacka nie je sport, zive tvory (ryby) nie su sportove pomocky. Polovnictvo je tiez sport?
Re:Re:Re:Preteky
Dátum: 03.08.2013 | Vložil: jogyn
Alojz prečo uražaš toho pana.Veď sa len pital.Už vam jebe všetkym?
Ryby
Dátum: 23.05.2013 | Vložil: Ku
Zdravim Vas. Ako to ide pochytali sa aj nejake pekne kusy??
preteky 11.5.2013
Dátum: 12.05.2013 | Vložil: alinko
Neviem ako vy,ale ja som bol tento rok velmi sklamany s toho,ako sa listky predavali pred pretokom na mieste.
Aj po telefonickom overeni,uz niekedy v aprili,mi bolo povedane,ze sa nedaju objednat,ani kupit startovne listky popredu,to iste bolo aj na tejto stranke pisane a pridem na preteky,medzi prvymi a cca 20-25 miest uz vyskrtnutych.Listok som kupoval ako druhy,alebo treti.
Listky 1-5 boli uz davno predane a komu isli len kapre cely den???
Panovi na mieste cislo 1.
Sam priznal,ze mal listok kupeny uz popredu.
Tomuto hovoria v Budmericiach regulerne preteky.