Tu sa vyjadrite k danej téme odpoveďou, alebo založte novú tému, ktorej názov vpíšte do kolónky titulok

VN Budmerice

rybar

Dátum: 16.07.2013 | Vložil: michal

chcel som sa stat rybarom , je to moj sen z detstva ale ked tu takto citam tieto prispevky radsej na to kaslem ... ludia je to vobec normalne ? osocovat sa v diskusiach? rieky hory lesy slovenske su dedicstvo naroda, kazdy by mal prispiet k udrzbe nasej vlasti ... nie som nejaky nacionalista , ale zivot v storociach minulych bol evidentne tazsi ale viac naplnal . kde su hodnoty ? je vam korupcia, zlodejina , sarvatky a osocovanie blizsie ako pokoj ducha a prirody ? mam blby pocit ze v spolocnosti prevladaju "hovada" a taktiez ako tak citam rybarsky zvaz nie je vynimka. a vlastne naco aj sa pridavat do nejkych zvazov ..ked kazda luka kazdy potok, kazdy strom kazda ryba je aj mojim majetkom a mojim dedicstvom. nie nejakych zvazov a neviem akej marie terezie pupkatej sediacej na oficierskej stolicke.

Re:Re:Re:Preteky

Dátum: 03.08.2013 | Vložil: jogyn

Alojz prečo uražaš toho pana.Veď sa len pital.Už vam jebe všetkym?

Re:Re:Re:Re:Re:Preteky

Dátum: 22.07.2013 | Vložil: alojz

mas uz nejaky ten rok odchytane, ale zatial si evidentne nepochopil uplne zasadnu vec, ze rybacka nie je sport, zive tvory (ryby) nie su sportove pomocky. Polovnictvo je tiez sport?

Re:Re:Re:Re:Preteky

Dátum: 16.07.2013 | Vložil: Alojz

Ja velmi dobre viem o com je rybacka. Mam uz nejaky ten rok odchytne. Ako ku kazdemu sportu patri aj pretek tak nechapem o co Ti ide...

Re:Re:Re:Preteky

Dátum: 15.07.2013 | Vložil: alojz

ked konecne pochopis o com je rybacka, potom pis nieco o inteligencii.

Re:Re:Preteky

Dátum: 12.07.2013 | Vložil: Alojz

Tvoj prispevok svedci o tvojej inteligencie idiot!!!

Re:Preteky

Dátum: 09.07.2013 | Vložil: alojz

bozechran. chodte si honit ega na sukromne vody. nazdar.

Preteky

Dátum: 14.06.2013 | Vložil: Kaper

Dobry den. Chcem sa opytat ci by nebolo mozne usporiadat boiliesove preteky napr. 48-72 hod.

Ryby

Dátum: 23.05.2013 | Vložil: Ku

Zdravim Vas. Ako to ide pochytali sa aj nejake pekne kusy??

Re:preteky 11.5.2013

Dátum: 26.05.2013 | Vložil: Milan Drgoň

Večer pred pretekmi ten pán z prvého miesta na moje požiadanie povyberal z vody spolu s dvomi priateľmi zopár skapatých kaprov a tri tolstolobiky. Veľmi nám pomohol a je obrovská smola, že vyhral, pretože teraz sa bude rozprávať, že vyhral preto, že mal lístky zabezpečené popredu. To však nemení nič na tom, že sa to nemalo stať a urobil som chybu, lebo som si neuvedomil, že to môže spôsobiť také nepríjemnosti. Všetkým nespokojným rybárom sa ospravedlňujem. Milan Drgoň.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>