treba si uvedomit,ze ako nahle sa zvisi lovna miera kapra na 45cm,bude sa musiet zarybnovat touto lovnou mierou,inak sa neda obmedzovat lov po zarybneni a vtom vidim problem dochovat takeho kapra.
ja osobne som za 45cm.
Tu sa vyjadrite k danej téme odpoveďou, alebo založte novú tému, ktorej názov vpíšte do kolónky titulok
VN Budmerice
Re:Re:cln
Dátum: 13.05.2010 | Vložil: jojek
Re:cln
Dátum: 25.04.2010 | Vložil: anonimus
Aulitis.t
S tým kaprom to dopadne ako oni chcú ,lebo nerešpektujú to čo sa na konferencii odhlasovalo.Nie je to po prvý krát.Sľúbili vraj že celé uznesenie bude na internetovej stránke MsO SRZ Pezinok a nedali tam absolutme nič,aby sa to dalo do ďalšej konferencie pomeniť ako oni rozhodnú.Tak sa neteš na 45 cm. mieru.
Re:Re:cln
Dátum: 07.04.2010 | Vložil: A.T
Mozny lov z clna by mal byt povoleny az od vyznacenia na paneloch rovnobezne z hradzou,a co sa tyka mieri kapra vedenie sa moze rozhodnut inac a uvydime conato Zilina.
Re:cln
Dátum: 06.04.2010 | Vložil: Mimec
Z hrádze sa nemôže loviť, čo je vyznačené na paneloch. Čiže je zakázané loviť na hrádzi, ktorá je vyložená panelmi.
cln
Dátum: 05.04.2010 | Vložil: Aulitis.t
Na Pezinskej konferencii sa prejednal lov z clna a zdôraznili obmedzenie lovu z hradze, z coho vyplinul zakaz lovu cca. dvatsat metrov od hradze. Niektore druhy ryb maju svoje stanoviste ,coby mohlo prispiet k poctu a velkosti ryb. A este som zvedavy ci prejde lovna miera kapra na styridsatpät cm. Co nato vy?
Re:Re:Povolenka
Dátum: 10.04.2010 | Vložil: a.t
syty sycat sykorka akoby som to nevedel citat sa hadam da.
Re:Povolenka
Dátum: 05.04.2010 | Vložil: A.T
Je mozne ze dalsiu povolenku nevydaju chcu sa odvolat na obmedzeny pocet ryb v nasich vodach. Rybacka je konicek nie zivnost, ale uz aj ked by mu ryba chutila a mal apetyt musela by mu trcat z usi a ryba nieje chlieb ryby sa objes.
"SITY HLADNEMU NEVERI!"
Re:Povolenka
Dátum: 04.03.2010 | Vložil: P
Aj keď sme proti tomu, zákon je zákon a ten to umožňuje!
Povolenka
Dátum: 27.01.2010 | Vložil: Bošo
Ste za vydávanie druhej povolenky v jednom roku po privlastnení si 50-ks.ušľachtilých rýb?
Re:Re:Sposob lovu ryb
Dátum: 10.01.2010 | Vložil: Aulitis T.
Je neskutocne vela zakazov obmedzeni, len niektore sa spravidla nedodrzuju. Aj nazorov nato ktore su zbytocne ci maju vyznam. Kazda voda je specificka objemom vody rozlohou prytokom a samotnou hlbkou nadrze. Co ovlivnuje lov na jazere, len som chcel podotknut ze pravidelne sa parkuje na vyschnutom brehu jazera. Aky ma vyznam lov z clna, "zdvovodu rozlahlich plitcin zavazat?" a nadrz nema taky objem aby sme si mohli robyt co chceme, zdorazom na ekologiu prostredia.