no na tomto sa mi nepaci len same chvali ,a ziadne fotki a ani statistiki co je to teda za organizaciju, na schodzach slubuju hori doli a nic stoho ani vlasnu budu na ribniku nemaju tak to je organizacija.
Tu sa vyjadrite k danej téme odpoveďou, alebo založte novú tému, ktorej názov vpíšte do kolónky titulok
VN Budmerice
Re:2 OTÁZKY - kaprárina
Dátum: 02.03.2011 | Vložil: Mimec
Aká je voda stará nájdeš v histórii VN Budmerice.
2 OTÁZKY - kaprárina
Dátum: 27.02.2011 | Vložil: Adam
Dobrý deň,veľmi sa my páči voda VN Budmerice II. Tento rok sem chcem s kamarátom prísť skúsiť loviť väčších kaprov viete my povedať nejaké skúsenosti s tejto vody v ohľade lovu kaprov.
1. Aká je táto voda stará?
2. Aké boilies, prípadné aké kŕmenie sa vám tu osvedčilo?
ĎAKUJEM
Re:neverim
Dátum: 07.02.2011 | Vložil: T
Kam to bude smerovat som zvedavy ale nase jazera nemaju stali objem ,pochybujem verim dufam v stastny koniec.
neverim
Dátum: 07.02.2011 | Vložil: aulitis.t
Mala skusenost vravy ze mensi kapor ma hutnejsie maso, neviem nakolko sa snazia lobovat za vacsiu mieru ale dufam ze im to nevyde. Miera 50 zarucuje urcite mnozstvo tuku a rybej aromi "viac" pre tych co udia je plus. Tych 45 a co tak pustit nad sesdesiat myslim si ze pre obnovu rybej populacie by malo stacit. NASADU RYB MOZU KUPOVAT MENSIU A VETSIU LACNEJSIU A DRACHSIU. Kam smeruje cena, mnozstvo ,pocet, objem jazera a zakrpatenia ryby. A hlavne cim krmia rybary ryby co ja chcem zjest? Co su takzvane stymulantY chuti krmne zmesi, cimviac zijes tym viac zjes. Jeto na zamyslenie a verte ze som bezny konzument. "Ty vase boiles." Ps: chytam 12 rokov este samy nepodarilo chytit 50 kusov uslachtilej ryby.
https://www.facebook.com/pages/VN-Budmerice/183957634969973
Dátum: 04.02.2011 | Vložil: FB
Od teraz mozete pridavat svoje fotograie na vytvorenu skupinu VN Budmerice na FACEBOOK...
Re:Re:rekord
Dátum: 12.01.2011 | Vložil: Hidaši Ľuboš
Kubo
Viem ti zabezpečiť sumár vysadených a ulovených ryb na VN Budmerice. Žial, štatistiku významných úlovkov nevedieme(vyhodnocuje sa najväčšie ryby ulovené v celej MsO Pezinok). Počul som, že v roku 2010 niekto ulovil cca 192 cm sumca a vrátil ho späť. Požiadal som kolegov rybárov aby šťastlivec nám poskytol foto, no bohužial do dnešného dňa som o tomto úlovku nič nedostal. Vedel by som si tú fotku predstaviť v rubrike Foto.Pre info v roku 2009 na VN Budmerice, kapor 19 kg- vráteny späť do vody,11,40 kg, 11,00 kg privlastnený.Šťuka 11,00 kg, Sumec- 24,00kg, 23,00kg, 19,00 kg.Toto som ti opísal vyhodnotenia najproduktívnejšich rybárov za rok 2009 na VN Budmerice.